• Aanbieding!
  • -€ 10,00
  • Nieuw
Probiotische dieren shampoo- paarden shampoo voor een zuivere vacht en haar
search
  • Probiotische dieren shampoo- paarden shampoo voor een zuivere vacht en haar

Probiotische dieren shampoo- paarden shampoo voor een zuivere vacht en haar

€ 59,95
€ 49,95 € 10,00 korting
Inclusief belasting

De Probilife dierenshampoo is speciaal ontwikkeld om het haar en vacht van dieren schoon te maken, te versterken en te laten glanzen.

de Probilife shampoo is een probiotische shampoo voor dieren die zorgt voor een zuivere, allergeen- en geurvrije vacht, pels of huid. De shampoo is 100% veilig voor dier en mens.

Een gezonde vacht of pels is zeer belangrijk voor de algemene gezondheid van het dier. Wanneer de vacht vuil of onverzorgd is, kan dit leiden tot huidproblemen, allergieën of geurhinder. De probiotica in Probilife Animal Shampoo verwijderen actief vuil en allergenen in de vacht van het dier, waardoor deze zuiver en gezond blijft. Het dier zal daardoor lekkerder in zijn/haar vel zitten en geen vieze geur meer verspreiden.

Heel wat dieren hebben last van huidproblemen of allergieën. Immers, de pels of vacht is vaak een verzamelplaats van vuil, allergenen of schadelijke micro-organismen. Deze probiotische shampoo, die als doel heeft de pels of vacht zo zuiver mogelijk te houden. Dit heeft niet alleen voordelen voor het dier zelf, maar ook voor mensen die allergisch zijn voor sommige stoffen die in de pels/vacht kunnen voorkomen.

De probiotica zijn niet alleen 100% natuurlijk, ze dragen ook actief bij tot het behoud van het milieu.

Aantal

 

Zie onze Pagina Wettelijke Mededeling

 

Zie onze pagina Leveringsvoorwaarden

 

Retourneren, zie onze pagina Gebruiksvoorwaarden

animal5liter

Specifieke referenties

ean13
5430001708288
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.