NU GRATIS verzending vanaf 20 euro

Huishoudelijke verzorging (Home Care)

Reinigen met probiotische schoonmaakproducten maakt uw woning gezonder. Biologische probiotica creëren een perfecte microflora in uw woning. Ze verlagen het risico op allergenen, verkleinen de kans op infecties en voorkomen actief hinderlijke geurvorming. Probilife heeft alles wat u dagelijks nodig hebt om uw woning microscopisch diep te reinigen met maximaal respect voor uw gezin en de natuur.

Probilife, een probiotische hygiëne voor uw woning en uw volledige gezin

Schoonmaakmiddelen en producten voor persoonlijke verzorging en hygiëne zijn vaak veel te ongezond. Sommige producten zijn zelfs ronduit schadelijk en gevaarlijk voor mens en milieu.
Agressieve chemische schoonmaakmiddelen, zelfs zogenaamde milieuvriendelijke, brengen de delicate microflora van de natuur uit evenwicht en creëren hierdoor een ongezonde leefomgeving. Zij bevorderen de groei van resistente slechte bacteriën en verhogen het risico op infecties en allergieën.

Persoonlijke verzorging (Personal Care)

Een ongezonde microflora op ons lichaam is de oorzaak van verschillende kwaaltjes en ziektes, zoals schimmels, acné, lichaamsgeuren en infecties. Dagelijks gebruik van de probiotische verzorgingsproducten van Probilife zorgt voor een gezonde microflora op ons lichaam. Probilife bevordert en herstelt dankzij zijn 100% natuurlijke ingrediënten de microflora van onze huid en draagt bij tot ons algemeen welzijn. Probilife biedt aangepaste producten voor het volledige gezin, voor groot en klein.
Ontdek de unieke Probilife producten voor een totale, gezonde hygiëne van uw woning en uzelf. Want kiezen voor Probilife is immers kiezen voor gezonder leven!

.

.

Vrij van aluminium en parabenen

Onze Probilife lijn voor persoonlijke verzorging bevat geen aluminium zirconium, aluminium chlorhydraten (zoals in deodoranten) en parabenen (zoals in bodylotions en crèmes). Dit kan bij heel wat mensen ongemakken en irritaties veroorzaken, en zelfs tot kanker leiden.

All Friends, het allerbeste voor uw huisdieren

Het houden van huisdieren, groot of klein, brengt een reeks uitdagingen of problemen met zich mee. Een paar van de meest voorkomende problemen zijn geurhinder, infecties, allergieën (zowel voor dier als mens) en huid- of vachtproblemen.

Heel wat van deze problemen hebben te maken met micro-organismen of ‘microben’. Reeds vele decennia gebruikt de mens bacteriedodende producten (ontsmettingsmiddelen of desinfectanten) in de veronderstelling dat daarmee de problemen opgelost zouden worden.

Veilig voor jong en oud

Probilife producten zijn gemaakt op basis van 100% natuurlijke actieve ingrediënten en zijn verrijkt met actieve probiotica. De producten zijn anti-allergeen en verlagen drastisch het risico op allergieën en infecties. Probilife producten zijn bovendien milieubevorderend.

Geen desinfectanten meer

De laatste jaren bewijzen wetenschappelijke studies duidelijk dat het veelvuldig gebruik van deze afdodende producten aanleiding geeft tot resistente superbacteriën die bijna niet meer onder controle te krijgen zijn.

.

Heeft u genoeg van alles wat chemisch en toxisch is en wil u voortaan gezonder leven? Maak dan vandaag voor uzelf een ingrijpende verandering en kies voor de unieke, probiotische schoonmaak- en verzorgingsproducten van Probilife! Probilife is een revolutionaire, biologische ontwikkeling met tal van wetenschappelijk bewezen voordelen.

Probilife Nieuws

Het laatste Nieuws van Probilife

Waarom reinigen?

Waarom reinigen?

Er zijn twee belangrijke redenen te geven waarom een reiniging wordt uitgevoerd. • Esthetisch ...