PROBILIFE engageert zich om op een duurzame wijze ons milieu te ondersteunen door milieu bevorderende producten aan te bieden.

Wat betekent dat, milieu bevorderende producten?

Milieu bevorderende reinigingsproducten van PROBILIFE verbeteren de water- en grondkwaliteit. Dankzij de het gebruik van synbiotica, dit wil zeggen: probiotica van 100% natuurlijke oorsprong (goede bacteriën), verrijkt met prebiotica (suikers die de goede omgevingsbacteriën stimuleren).

Onze goede bacteriën en de goede bacteriën reeds aanwezig in uw woning, kantoor, ontspanningsruimte,.... zorgen voor een optimaal en gezond microbioom (dat is het totaal aan bacteriën dewelke aanwezig zijn).

Zo geniet u van een aanzienlijke verbetering van uw woonkwaliteit, verbeteren we ons milieu.

Nadelige effecten van het overmatig gebruik van biociden (bacteriedodende producten)

Vaak gebruiken we te veel biociden, wat zorgt voor een bacteriële resistentie. Op de meeste producten staan er dan ook allerlei gevarentekens of waarschuwingen.

Tevens houden we vaak geen rekening met de aanbevolen hoeveelheden, overmatig gebruik van biociden versterken zo nog meer deze opmars.

PROBILIFE producten kennen geen gevarentekens en zijn zeer duurzame producten.

Door de hoge concentratie hoeft u slechts 30 ml te gebruiken op een emmer van 10L, wat neerkomt op 166 emmers van 10L op 5L product.

PROBILIFE zorgt er voor dat het risico op allergenen en onaangename geuren aanzienlijk verlaagt.