webshop

Subcategorieën

 • Horeca

  Chemische producten die dagelijks worden gebruikt, brengen onze omgeving niet alleen in gevaar, maar kunnen hun reinigings- / onderhoudsopdracht niet langer optimaal vervullen. Het overmatig gebruik van reinigingsmiddelen, ontsmettingsmiddelen en antibiotica heeft inderdaad geleid tot gewenning bij pathogene bacteriën die resistentie tegen verschillende chemische middelen zijn gaan ontwikkelen. Tot overmaat van ramp zijn deze producten ook gevaarlijk voor ons: door een biologische onbalans te veroorzaken, bevorderen ze het risico op bacteriële infecties. Deze laatste situatie is met name problematisch in ziekenhuizen waar bacteriën betrokken zijn bij een breed scala van nosocomiale infecties.

  Onze oplossing; Bevorder regelmatig schoonmaken met probiotica! Deze actieve micro-organismen hebben een aantal kenmerken die zeer gewild zijn op het gebied van reiniging: Volledig onschadelijk voor mens en dier

  Ze bieden microscopische reiniging met slimme methoden 

  Ze elimineren al het organische afval

  Ze zorgen voor een gezond en veilig biologisch evenwicht

  Ze elimineren actief slechte geuren

  Effectief gedurende meerdere dagen.

 • Aanbieding
 • klimaat neutraal

  Probilife biedt duurzame en milieubevorderende oplossingen voor bedrijven, ondersteunen events en helpen particulieren een betere keuze te maken om zo een aanzienlijke impact te creëren  op mensen, dieren en hun directe omgeving.

  Duurzame producten: 

  circulaire en klimaatneutrale leverancier Lucart :van drankkarton tot toiletpapier zonder lijmresten en  ECONATURALdispensers

  Milieu-bevorderende producten: 

  Probilife en Synbio hygiëneproducten of reinigingsmiddelen op basis van probiotica, verijkt met prebiotica zorgen voor een optimaal microbioom en dankzij de lange nawerking van de bacteriên helpen we onze aarde kwalitatief te verbeteren

 • EVENTS

  Uw Event onze zorg !

  Bent u op zoek naar een volledige service om uw event hygiënisch te houden en de medewerkers en bezoekers extra bescherming te geven, dan helpen wij u graag.

  -          Desinfectiezuilen

  -          Zeepdispensers

  -          Reinigingsproducten die bijdragen aan de ecologische voetafdruk van uw event.

  stuur u aanvraag via mail naar info@probilife.be

 • reiniging

  Probiotica

  Dit zijn goede bacteriën die een gunstig effect hebben op de gezondheid van mens en dier. Deze natuurlijke organismen komen overal in de natuur voor; ook in en op ons lichaam. Via prebiotica worden deze probiotica versterkt in onze omgeving en op ons lichaam. Dit zorgt voor een goede microflora die onze gezondheid helpt beschermen.

  Dé totaaloplossing voor optimale infectiecontrole en reiniging

  Wetenschappelijk bewezen

  ✓ Voor een gezonde microflora

  ✓ PERMANENTE verlaging van het risico op virussen 10 000 x lagere infectiviteit

  ✓ Voorkomen actief hinderlijke geurvorming

  ✓ Microscopisch diepe reiniging

  ✓ Maximaal respect voor de natuur ,en zelfs milieubevorderend

  ✓ Veilig voor jong en oud, dermatologisch getest

  ✓ Allergeenverlagend

 • hygiëne

  De Probilife technologie zorgt voor een gezond en stabiel microbioom op alle oppervlakken waar het via producten wordt toegepast. Een goed microbioom is van groot belang in de algemene gezondheid en helpt mee om het risico op infecties en allergieën te verlagen.

 • dispensers

  Het beste aanbod Dispensers vind je bij Probilife.

  Bekijk ons ruime aanbod zeepdispensers, handdoekjesdispensers en toiletroldispensers in alle vormen.

 • Toiletpapier en verdelers

  Bent u op zoek naar toiletpapier? Probilife heeft een ruim aanbod aan wc-papier van verschillende formaten. met de passende dispensers.

 • handdoeken en verdelers

  Bij Probilife vind je alle types en groottes handdoeken: papier, katoen, linnen, ook op rol

 • outdoor

  Van dierenstallen tot het schoonmaken van oprit of het gezond maken van uw vijver, Probilife heeft een breed scala toepassingen.

 • lucht

  EEN PRODUCTGAMMA OP BASIS VAN DE REVOLUTIONAIRE PROBILIFE TECHNOLOGIE.

  ​DEZE BRENGT EEN GOED EN BESCHERMEND MICROBIOOM AAN OP OPPERVLAKKEN EN PERSONEN, MET ALS DOEL DEZE TE REINIGEN EN BESCHERMEN.

 • auto

  Ontdek hier de producten voor de auto industrie. Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn essentieel voor de automotive industrie.

 • dieren

  Duurzame en veilige hygiëne voor dieren !

Actieve filters