• Aanbieding!
PROBILIFE AIR VERLAAG UW RISICO OP ALLERGENEN EN INFECTIES AANZIENLIJK
search
  • PROBILIFE AIR VERLAAG UW RISICO OP ALLERGENEN EN INFECTIES AANZIENLIJK
  • PROBILIFE AIR VERLAAG UW RISICO OP ALLERGENEN EN INFECTIES AANZIENLIJK

Probilife AIR verlaag uw risico op allergenen en infecties aanzienlijk

€ 97,95
Inclusief belasting

Deze ultrasoon vernevelaar op basis van probiotica, verrijkt met prebiotica creëert snel een stabiel en gezond microbioom in uw omgeving  en op alle organsiche oppervlakken, waardoor het risico op allergenen, infecties en onaangename geuren aanzienlijk verlagen.

Heel eenvoudig te installeren en te onderhouden. Navullingen van 100 ml (ongeveer 1 navulling per maand). Maandelijks het toestel opladen en wekelijks met een wattenstaafje de vernevelaar reinigen.

Goed voor ruimtes tot 100 m²

Indien u biocide producten gebruikt, vernevelaar pas erna aanzetten.

Kleur : WIT
Aantal

 

Zie onze Pagina Wettelijke Mededeling

 

Zie onze pagina Leveringsvoorwaarden

 

Retourneren, zie onze pagina Gebruiksvoorwaarden

De Unieke formule wordt via ultrasoon verneveling heel fijn verspreid. Daardoor zuivert de probiotica de lucht en alle oppervlakten. Hierdoor worden allergenen actief afgebroken, geuren bestreden en verlaagt het risico op schadelijke kiemen. Probiotica draagt bij tot een goede huid microflora. Onze probiotica zijn 100% natuurlijk en veilig voor mens en dier. Werkt uitsluitend met de originele navullingen.

Toestel voorzien van een USB oplader en één vulling.

Gezond wonen, gezond werken

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft 30% van alle gebouwen last van het Sick Building Syndrome (SBS). Voornamelijk moderne gebouwen met kunstmatige ventilatie en airco zijn zeer gevoelig aan het ontwikkelen van SBS. Door de opeenstapeling van ziektekiemen, schimmel, fijn stof, allergenen, slechte geuren en andere ongewenste vervuiling wordt de gezondheid van werknemers of inwonenden sterk bedreigd. Hierdoor is er aanzienlijk meer ziekte en dus ook productiviteitsverlies onder werknemers.

Via onze technologie wordt de volledige binnenomgeving gezonder gemaakt door het promoten van een gezonde microflora op ALLE oppervlakken; ook deze die ontoegankelijk zijn voor gewone reiniging.

Niet alle oppervlakken kunnen via gewone reiniging voldoende behandeld worden. Sommige zijn te moeilijk toegankelijk (plafonds, luchtkanalen…) en andere kunnen onvoldoende frequent gereinigd worden (tapijt, gordijnen, radiatoren…). Daarom werd de Sinbiotic Air 1.1 ontwikkeld die ALLE oppervlakken permanent met de technologie behandelt.

Hoe werkt het?

Via ultrasoon geluidsgolven worden synbiotisch geladen waterpartikels gevormd van amper 1µm groot (een duizendste van een millimeter!). Dit geeft een zeer fijne synbiotische mist die meteen doorheen de lucht en alle ruimtes wordt verdeeld. Hierbij kunnen de pre- en probiotica op alle oppervlakken in de ruimte worden aangebracht. De Synbiotic Air 1.1 vernevelt ongeveer 1 miljoen probiotica per seconde waardoor reeds na enkele minuten de hele ruimte gevuld is met goede bacteriën. De prebiotica zorgen daarna voor de verdere ontwikkeling van een goede microflora.

Veiligheid

De Synbiotic producten zijn 100% veilig met ingrediënten die afkomstig zijn uit de natuur. De probiotica zijn afkomstig uit grond en water en de prebiotica uit chicoreiwortel. De jarenlange toepassing van de producten in ziekenhuizen, scholen en kinderdagverblijven getuigt van de hoogste betrouwbaarheid. Bovendien zijn de belangrijkste kwaliteits- en veiligheidslabels toegekend aan Synbio®. Voorbeelden zijn ATCC klasse 1, QPS van het Europees voedselagentschap, het EU Ecolabel en positieve toxiciteitsrapporten van OECD.

Deze toestellen zijn ook verkrijgbaar voor bedrijven afhankelijk van de m², voor info stuur ons gerust een bericht

Bovendien zijn de ingrediënten van Synbiotic eveneens goedgekeurd voor gebruik in cosmetische producten waarvoor zeer strikte veiligheidseisen gelden!

probiair1.1
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.