VIJVER START POND START 1 LITER
search
  • VIJVER START POND START 1 LITER

Vijver START Pond START 1 liter

€ 26,50
Inclusief belasting

Na verloop van tijd kan er een biofilm in uw vijver ontstaan. Een biofilm is een verzameling van micro-organismen zoals bacteriën, algen en gisten die zich aan een vaste ondergrond hechten, bijvoorbeeld het glas van een aquarium. 

Aantal

 

Zie onze Pagina Wettelijke Mededeling

 

Zie onze pagina Leveringsvoorwaarden

 

Retourneren, zie onze pagina Gebruiksvoorwaarden

Deze ophoping van micro-organismen zorgt niet alleen voor zichtbare vervuiling, maar is vaak ook de oorzaak van een verstopt filter, nare luchtjes en de ontwikkeling van meer ongewenste micro-organismen.

Pond is een concentraat waarmee u de vijver kunt reinigen en onderhouden. De probiotica in dit product zorgen ervoor dat het water weer helder, zuiver en hygiënisch wordt. Pond heeft een neutrale samenstelling is daarom veilig voor uw vissen. De vloeistof is tevens biologisch afbreekbaar.

Pond is verkrijgbaar in 3 verschillende soorten:

Pond Start: Hiermee kunt u uw kleine vijver startklaar maken voor het seizoen. Gebruik PIP Pond Start gedurende 10 dagen zoals aangegeven in de tabel. Hierna kunt u overstappen op Pond Plus.

Gebruik

Pond Start

Kan direct in het watersysteem gegeven worden. Dit product is bestand tegen watertemperaturen tussen de 5 en 70 °C met een pH tussen 5,5 en 9.

Dosering Pond Start

Vijvervolume Dosering per dag

tot 12 m³ 100 ml

12 - 24 m³ 200 ml

24 - 36 m³ 300 ml

36 - 50 m³ 400 ml

pondstart1l
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.